Uniqhair

Uniqhair Huizen

Over ons

Uniqhair is een moderne kapsalon voor hem en haar in Huizen.
Bij Uniqhair staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Vakkennis, kwaliteit en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Door onze samenwerking met Redken zijn wij gegarandeerd van regelmatige bijscholing, zodat wij op de hoogte zijn van de laatste innovaties op het gebied van haarverzorging en trends.
Na een kleine tien jaar in het kappersvak te hebben gewerkt besloot Marlies Mouissie-Urbaan een eigen kapperszaak te openen. Het viel haar op dat in veel kapperszaken de duur van een knipbeurt belangrijker werd gevonden dan de kwaliteit van de knipbeurt.
Daarom opende zij eind 2009 Uniqhair. Er is voor deze naam gekozen omdat ieder mens uniek is en ook het haar is uniek. Geen mens en haar is hetzelfde. Daarbij vinden wij dat iederen klant een unieke behandeling verdient.
Bij Uniqhair is er bewust gekozen voor een kleinschalige opzet.
Wij nemen ruim de tijd voor u en luisteren onder het genot van een kop koffie of thee graag naar uw wensen. Na de knipbeurt krijgt u een persoonlijk advies mee, zodat het haar ook na uw bezoek goed blijft zitten.
Bij Uniqhair staan vakkennis, kwaliteit en gezelligheid centraal. Wij willen dat een klant zich bij ons thuis voelt, maar ook tevreden naar huis gaat.

Maak nu online een afspraak!